A summer run

 
Då har en ny vecka påbörjats och jag har fått sova skönt hemma i min egen säng inatt. Här ovan ser ni det som fick bli min frukost imorse: laktosfri yoghurt, skivad banan och questpuffar gjord på en cookies and cream bar. Till det var ju standard koppen kaffe, härligt, underbart byggkaffe ♥ När jag var husvakt fick jag nöja mig med nescafe så det var underbart att få dricka mitt vanliga. Efter denna ordentliga frulle framför ett avsnitt av Revolution begav jag mig ut i skogen för en löprunda. Trots att klockan bara va runt nio så blev det otroligt varmt och svettigt. Nu ska jag hoppa i duschen innan jag slår mig ner på vår skuggiga altan med en bok. Hoppas ni får en bra dag!

Nya matdrogen

 
Fullkorns bulgur, lite blandade grönsaker och någon bra proteinkälla. Perfekt middag/lunch som kan varieras i oändlighet så man kan nog aldrig riktigt tröttna. Favoriten är nog ändå med lax och hallomi men kombon ovan kom inte långt efter. Jag brukar alltid koka bulguren i lite grönsaksbuljong för att få lite mer smak på det, hett tips! Har man hallomi till så blir det lite extra salt vilket är väldigt gott så här på sommaren när de är varmt och man svettas lite mer. En påse är förvisso ganska dyr men det räcker länge eftersom att man bara behöver ungefär ½ dl till en portion.

Back home again

 
Nu är jag på plats hemma igen efter att ha varit husvakt i nästan tre veckor. Det har varit en hel del oflyt under veckorna, haft ute veterinären för gamlingens öga två gånger, en häst blev halt, flygmyror i huset och nu på morgonen hade en av hästarna ett ganska stort skrapsår på mulen. Ja sådär lagom flyt har jag haft med hästarna men det har ändå funkat ganska bra med allt annat. Även fast det har varit kul att vara lite självständig så är det ändå väldigt skönt att komma hem och kunna sova i min egen säng inatt.
 
Under veckorna har jag inte bara tagit hand om djuren och jobbat i trädgården utan har även betat av lite nya serier. Under the dome, Believe, Bitten (svinbra se den!), Marvel's agents of S.H.E.L.D, chasing life och nu har jag även börjat på Revolution. Den sistnämnda har jag tittat något avsnitt på när den precis kom ut men fastnade inte, nu är jag däremot fast så den lär helt klart vara färdig-tittad inom de närmaste dagarna...