Pay and jump

Idag ska jag vara med på pay and jump hos erica för er som ej visste :) Jag ska hoppa 70- ev. 80 ifall det går bra i 70 :D Jag berättar om hur det har gått längre fram under dagen !!

elli
Mina händer :( fast dom e faktiskt mkt bättre nu :D

29-30 juli

Orkade ej blogga igår.. Tro det eller ej men jag gick och la mig vid 10 och var helt slut! Hoppade iaf för sara. Vi ställde bara upp tre hinder i lilla. Två på vardera långsida och en snett igenom. La sedan upp det som en mini bana. Höjden låg på 65, 75, 85 ungefär. Jag tyckte att det gick ganska bra ändå när jag blir osäker och tror att det ska smitta av sig på henne så kastar jag iväg henne.. hehe.. det får jag vänja av mig med. Men tror de beror på att min rädsla smittade av sig på henne när vi hoppade senast så de sitter väl i lite x).

Idag så åkte jag upp till arken och köpte ridbyxor. Tro de eller ej men jag köpte BACK 2 BACK!! :o Dom var faktiskt grymt sköna, tro det eller ej! Fanns dock inga helskodda kvar i min strl och bara knäskodda annars så det fick bli ett par sådana. Märker ingen större skillnad mellan knä skodda och oskodda men men.. Tycker inte att det är så jätte snyggt men det syns väl inte allt för väl när man har stövlar ;) Efter det så åkte jag upp för att rida lite. on var faktiskt fin idag! Jag var inte lika klämmig i skänkeln som jag brukar utan sa till en gång och slutade sedan! Det gick mkt bättre då. Visst hon hamnar gärna innanför handen och hänger i bettet men stundvis så går hon riktigt bra :) Får bara kämpa vidare och få dom där stunderna att bli under hela ridpasset. Tänkte lägga upp en vanlig 'öbning' kan man nästan säga som jag kom på idag. Tycker att den funkade kanon på ellinor så ni kan ju alltid testa om ni vill :)

uppvärmning

Det gröna är för min del skritt men kan också vara trav. Kryssen är halt och det röda är skänkelvikning.  Efter som att ellinor har lite svårt för skänkelvikningen och lätt rusar ej vill sammarbeta när man ska göra skänkelvikning så väntar jag lite med att göra det i trav tills hon kan de klockrent i skritt. Ist så brukar jag när jag travar fram, göra volter i varje hörn och vid e och b :)

Frågor

Jag hade visst fått två frågor som jag hade missat x)

Den första var om vilket redigerings program jag använder. Jag använder adobe photoshop element 6.0. Inte det bästa och ska försöka fixa CS5 (a)

Den andra var ifall jag var en sattsande hoppryttare. Hehe.. nja det vet jag väl inte riktigt visst vill jag som många andra komma långt men pgr av min skräck så har hoppningen inte vart så rolig, men nu så är jag back on track och så får jag se lite vad som händer ifall jag tycker det är kul isf så sattsar jag på hoppningen :D

Ställ gärna mer frågor så ska jag försöka svara på dom :D