Ny ben and jerry's smak

Chunky monkey fick det bli denna gången! Jag har aldrig smakat den förut men vem vet, den kanske blir en ny favorit? :)

"Tänk om det där är jag"

Just nu läser jag "tänk om det där är jag". Den handlar om en tjej som flyttar med sin familjen till Umeå och börjar tvåan i gymnasiet där. Hon har tidigare varit ganska så mobbad och drömmer om att vara det som många kallar normal. I boken så försöker så bete sig som alla andra men är fortfarande livrädd för att dom ska frysa ut henne.
Än så länge så är boken faktiskt rätt bra!
Detta med att vara normal är dock inte alltid så himla fantastiskt som många som vill vara det tror. Man är just det, normal. Man sticker inte ut och det är svårt för människor att se en som en individ och inte bara en i mängden, det säger jag ur egen erfarenhet. Jag är normal, grå, tråkig, vanlig. När jag var mindre så var jag inte så normal utan ganska utstött, men jag har aldrig fejkat mig till att vara någon annan än den jag är. Jag trivs med mig själv och vill inte vara någon annan :)

en lektion kvar och jag skulle behöva en till cappucino

Är skit trött verkligen och så har jag SPANSKA sist på dagen! Har verkligen haft en skit dryg dag idag, idrott först, sedan historia prov, fotografering, engelska och som sagt nu spanska. Fotograferingen var skit dryg för alla kunde inte bara hålla käften så det tog 45 minuter och det var galet trångt efter som att vi är så många.
Nu måste jag gå! börjar om 1 minut! Ska till bibloteket sen och till sist så ska jag hem och gå en promenad med mamma glömde mina gymkläder idag så blir inget gym :(