Hejdå Dell och hej HP

 
Min två senaste dagar ser ni här ovan, typ i alla fall. Gjorde premiär på altanen med grillat och potatissallad i torsdags och tog en fika på Nockes med min syster igår. I övrigt har jag inte gjort så mycket de senaste dagarna. Jag tränade lite igår och har träningsvärk som tusan idag (#otränadtjejsomvillkommaibalklänningen) men har i alla fall packat upp min resväska och städat mitt rum idag. Ja jag packade upp idag, en vecka efter att jag kom hem. Gick lite fortare än förra gången i alla fall för då tog det nog närmare två veckor. Något som är roligare än att städa är att köpa en ny dator! En HP pavilion fick det bli efter lite om och men. Visst hade jag inte tackat nej till en HP ENVY eller ännu hellre en Macbook men vi är ju inte alla gjorda av pengar här i världen. Ska bli skönt att lämna in detta skämt till dator som jag sitter med just nu i skrivande stund. Mindre najs att behöva tömma den först men åh vilken känsla! 
 
Jag har en hel del bilder på lager nu men det känns onödigt att lägga in dem i datorn för att sedan behöva flytta på dom. Snart har jag min nya dator i fas och då min sann blir det lite nytt!
 
 
 
 

16 dagar till studenten

I miss my horsie....
 
Ni märker inte att detta är en av mina favoritbilder eller? Känns som att jag lägger upp den ständigt men B är så himla fin på den ♥ Om man nu skulle kolla på mitt hästliv så är det ganska så dött på den fronten. Jag får se om jag tar upp hästarna igen nu när jag inte har något sommarjobb, skulle ju behöva något att slå ihjäl tiden med. Just nu har jag inget direkt häst-sug alls tyvärr, jag är en sån där som trivs bäst med att ha en egen häst och inte att rida på andras. Men vi får se, jag börjar faktiskt bli lite sugen...
 
Nog om det! Idag ska jag på stadsvandring, lyssna på polisen om alkohol på studentdagen och lite annat inom student-kategorin. En sådan där helt onödig dag som man skulle kunna klara sig utan men som man går på i alla fall, haha! Försöker vara lite duktig nu det sista i skolan ;)