Another year is about to come,

 
Shit va fort detta året har gått! Jag vet att man brukar säga så om varje år men detta året slår alla rekord. Det har varit ett lugnt år utan en massa drama skit (nästan) och främst utan en massa död. Summerar året som ett bra år och jag ser fram emot 2013!
 
 
 
Lite instagram bilder från året som gått

Här ska det stå en intressefångade rubrik.

Jaa, jag vet inte ens vad jag ska skriva här just nu? Mina dagar spenderas mestadels i stallet och om jag inte är där så kollar jag på film eller läser underbara böcker, datorn lockar liksom inte just nu. Jag tror att det kan vara bra att jag inte sitter vid den hela tiden, det är ju det enda man gör på veckorna när skolan är igång efter som att dom används i skolarbetet. På tal om skolarbete så måste jag sätta igång med min inlämning snart, något som inte lockar mig det minsta även fast det är ett intressant ämne att skriva om. Jaja imorgon är det nyårsafton så jag ska se om jag kan skriva något summerings inlägg imorgon, tror jag behöver tänka över vad tusan jag faktiskt gjort i år för det känns som att jag inte gjort så himla mycket. Jaja nu ska jag läsa lite till innan jag somnar, ha de nice ♥
 
 

28 December

 
Inget direkt toppen pass idag vilket inte är så konstigt efter som att hon har vilat rätt länge. Hon ville inte ta något ordentligt stöd på bettet och stundtals släppte hon det helt, detta samtidigt som hon inte ville gå fram ärligt. Man kan ju konstatera att både jag och ponnyn blev gött trötta!