En overklig dag

Flaggan var på halvstång i skolan idag. Alla tankar går till honom och hans anhöriga. 
 
Hellu! Här ekar det tomt once again. Jag har verkligen INGET att komma med just nu. Kan ju skriva "idag har jag pluggat, tränat lite och kollat serier" varje dag men det blir ju lite tråkigt. Imorgon är i alla fall dagen D då vi flyttar ut till det nya huset vilket ska bli skönt. Nu ska jag spendera resten av min dag med att packa och flytta allt som går inför imorgon. Hoppas ni har en bra dag och ta hand om varandra ♥

Ny vecka

Måndags fräsh osv
 
Känns ganska så skönt med en ny vecka, trots att det är måndag. Idag så har jag fortfarande inte kommit iväg till skolan då vi jobbar hemifrån på två lektioner, alltså sitter jag just nu med näsan i naturkunskapsboken. Har så dåligt samvete över det ämnet då jag skrivit F på två prov i rad med skrev B på ett av omproven. Så går det när man går samhäll och måste göra en tidning ;) Denna veckan blir det i alla fall fullt upp eftersom att jag flyttar på fredag (!!) och därför är lite "långledig". Annars så har jag inte så mycket mer än massor med plugg på G. Ska se om jag kan försöka ta mig ut till stallet någon dag och bara andas lite hästlukt, imorgon är det ju tre veckor sedan jag var i stallet senast. Saknar hästarna så himla mycket! Har ju fortfarande ganska ont i foten men har gick två promenader igår utan några större problem, lite ont får det ju göra liksom. Ne nu får jag återgå till naturkunskapen innan jag äter lite lunch och tar bilen till skolan. Ha en bra dag!

The world just get more and more screwed up every day

 
 
Denna eftermiddag har jag mumsat i mig en toppen god smoothie och en halv questbar efter skolan. Andra halvan av baren åt jag inatt när jag inte kunde sova, haha. Min dag i skolan har varit helt okej, jag är ju fortfarande lite sjuk så hade lite *Somebody just kill me now* mood under dagen. Eftersom att dagen var kort så var det ju inte så farligt i alla fall. När jag kom hem så åt jag som sagt smoothien ovan innan jag däckade i sängen 1,5 timme. Nu har jag skickat in en analysuppgift som jag inte är nöjd med men orkar verkligen inte så får försöka rätta upp det längre fram när jag eventuellt har ett liv igen. Dags att gå över till analysuppgift nummer två (ja min media/samhäll/journalistik-lärare älskar analysuppgifter) innan jag däckar i min säng igen. En dag kvar till helg people, hang in there!