2013

Tänk att det snart är 2014. Om 7 timmar och 45 minuter slår klockan om till 00:00 och vi börjar det nya året. Varje år så känner jag en liten sorg på nyårsafton, det känns alltid som att tiden gick för fort och som att man inte gjort allt det där som man ville. Detta året har varit ganska så grått. Det sticker inte ut jätte mycket från tidigare år även fast jag har varit med om en hel del. Min första resa utomlands, till spanien i ett utbyte med skolan. Det var både en rolig och jobbig vecka efter som att jag knappt visste va någon hette. Jag har fyllt arton och gjort allt som hör det till (gått på krogen, tagit körkort osv). Jag hade underbara månader med världens bästa ponny. Fattade ett av mina svåraste beslut någonsin och lämnade tillbaka Brownie vilket har varit och fortfarande är väldigt jobbigt. Mamma och pappa har äntligen skiljt sig och jag har flyttat med mamma till Götene. Börjat trean och varit på två studentfester...
 
Ja nu när man tittar tillbaka på enstaka händelser så ser jag att det kanske inte varit ett så tokigt år trots allt. Det jobbigaste är ju just nu och har varit de senaste månaderna med allt som har hänt. Jag har ju hittat tillbaka till hästarna nu också, har börjat rida på Prillan och trivs super. Slutet gått allting gått och nu är det snart dags att släppa taget om 2013 och istället välkommna 2014!
 
 Bild från en promenad i höstas

Årets sista dag



Jag spenderade min morgon och förmiddag i stallet med Åsa. Vi lagade staket, mockade och gjorde massa andra stallsysslor. Det tog sin lilla tid (nästan fem timmar) men nu är nästan allt kvar inför kvällen och det är väldigt skönt. Nu vilar jag upp mig inför kvällspasset med lite fika. För mig så blir det en lugn kväll framför en film ;)

Just some christmas gifts

 
Jag är så nöjd med alla mina julklappar! Aldrig varit med om att inte vara det men åh man blir så glad för allt. Första året på länge som jag inte önskar mig något i hästväg vilket gjorde att önskelistan blev lite tunn i år. Det som betyder mest är nog ändå filten ♥ Jag vet att den är mainstreem men den är ju så himla fiiin! Jag har suktat efter den sedan januari och det är tur att jag inte köpte den eftersom min syster har ruvat på den sedan i maj (?!). Förutom boken på bilden där upp så fick jag även andra boxen med House of night böckern, haha jag är världens vampyr nörd känns det som... Jag fick också ett armband, spotify premium och pengar men det fick inte vara med på bild :)