Ikke hästrelaterat

Tänkte att jag kunde kolla här ifall någon utav er använder er balsam metoden? Jag funderar nämligen på att börja med det efter som att det funkar väldigt bra för många med lockigt hår, och mitt är extremt lockigt :( Jag hatar att ha lockigt hår för det är så omständigt -.- Jag läste i alla fall om balsam metoden på lockigt.se.
Vad tror/vet ni? :)

Världens sötaste ardenner

I stallet där Smachan står så finns världens sötaste ardenner :') Tyvärr så blir han inte lika söt på bild som i verkligheter :(Det finns också två till, en som heter Satera och en som heter Amelia :) Detta är Amelia:


Hihi, ser ni underläppen? :D Hon är föresten ENORM mycket större än de andra två! Man känner sig verkligen pyttelite brevid henne :O Men otroligt snäll är hon i alla fall :)

Dagens ridpass

Red ute på "åkerplätten" idag igen. Det var inget jätte mysigt väder direkt utan det regnade och blåste :( Men vi fick inte Smachan så sent så vi orkade inte rida bort till ridshuset. Det var dock lite blött på åkern idag så det fick räcka med skritt och trav. Imorgon så ska vi nog rida till ridhuset tror jag. Vi har inga direkta plander men då slutar vi ju vid tolv så vi har mycket tid :)För er som undrar så tycker jag fortfarande SJUKT mycket bättre om att rida ponny! Smachan gick faktiskt bättre idag, jag hittade några knappar och tänkte mycket mer på att ha kortare tyglar. Hon vadnes sig ju efter en stund så då gick det bättre. Hon blir ju fortfarande lite springig i mellan åt men men hon är inte stark i alla fall :)