Goddagens!

Brownie hade blivit av med sina skor idag och dom hade inte kunnat slå på nya då hon blivit lite orolig så ska vara med på onsdag så ska hon få nya. Jag testade i alla fall att rida men ridbanan var väldigt hård idag och hon blev ömfotad och haltade lite så fick avbryta efter 20 minuter. Men i alla så är vi pågång igen på torsdag, ska dock bara leka lite från marken i paddocken för känns som att vi tappat varandra lite de senaste dagarna så det är dags att hitta tillbaka igen :)

HAHAHA jag dööööör, hon har så söta miner ♥

Njuter av solen

Sitter just nu i denna stund och njuter av solen på altanen, det är runt 20 grader ute ♥ hade verkligen inte suttit fel med en glass... men är man nyttig alla dagar utom lördagar så är man! Om en timme så ska jag upp till brownie i alla fall, har en känsla av att jag kommer dö av värmeslag när jag rider, man har ju inte vant sig vid värmen än! ikväll så ska vi nog grilla, blir första gången jag äter grillat i år i så fall! Aja nu ska jag fortsätta steka i solen en stund till, måste nog dock byta mina mjukisbyxor till något annat för det blev väldigt varmt...

haha tänkt när jag var så hoppgalen att jag hoppade när det egentligen inte ens var tanken...

Det blir bilder ikväll!

Mamma följer med till stallet i eftermiddag och fotar när jag rider! Vi ska även försöka bada Brownie aka skitgrisen.. Ah idag tror jag i alla fall att det blir en grå outfit, inte så jätte färg glatt men jag älskar mitt gråa schabrak så ni får leva ;)

Ibland så ser hon verkligen ut som en islandshäst på bilder..