Har tråkigt

Efter som att jag har väldigt tråkigt så tänkte jag blogga lite :) Tänkte bara skriva hur fegt och lågt jag tycker att det är folk beter sig ibland. Folk kommenterar anonymt och skriver taskiga saker troligtvis mest för att dom är avundsjuka på den dom skriver till. Men folk som skriver elaka saker till folk bara för att dom tycker att det är kul, då har man verkligen sjunkit lågt! Liksom vrf ? hur orkar man? även fast det finns folk jag stör mig grymt mkt på och bara vill skriva vad jag tycker om den så kan jag inte göra det! Jag skulle få dåligt samvete efter som att ingen tycker väl att det är roligt att få anonyma eller vanliga komentarer om hur dålig man är? eller? det tycker inte jag är kul iaf. Visst jag tar inte åt mig men det är fortfarande inte kul liksom! Jag tycker iaf inte om folk som håller på så ett tips håll det för er själva så kommer ni också få vänner för om jag skulle få reda på att en kompis höll på så så skulle den va rätt så ogillad från min sida !

26 juni

Jag vill börja med att säga att folk verkar tro att jag drar henne i munen på bilden i inlägget 'ledsen...' från 20 juni men då vill jag bara förtydliga för er som är korkade att hon drar sitt huvud åt sidan när hon stegrade och efter som att jag inte var berädd på det så är det inte så jätte lätt att följa med med handen efter som att jag tar fram handen och håller i manen ;)

Iaf idag fyller Elinor 12 år :D <3 Hon ska få massa godis sen när jag åker upp till stallet ! Igår så var det ju midsommar afton och då var vi i en stuga med lite folk.. hatar att vara där men följer med för pappas skull.. Det hela börjar med att en gubbe välte ett glas öl över mig (y) sen så trökade jag mig igenom efter middagen/kvällen och vid 9 gick jag och mamma hem och grilla korv åt marabou polka och ostbågar vilket var nice :D Idag har jag inte gjort så mkt vart hemma åker inte till stallet förens rebecka kommer hem, i år hoppas jag -.- Efter som att det är ellis födelse dag idag så kommer en bild från ett år sedan och den senaste ridbilden jag har på henne !! (den nyaste fina ridbilden jag har är dock på henne och becka )

26 juni 09

26 juni 10

Johanna torudd

Johanna torudd en riktigt duktig ryttare och blogg designers har en blogg tävling då första pris är en blogg design 2-5 pris är en blogg header :D johannatorudd.blogg.se

johanna torudd har en blogg tävling