It still hurts some times

Du pryder fortfarande mina väggar men trots att jag ser dig på bilder varje dag så börjar jag glömma detaljerna, jag börjar glömma de små sakerna. Jag kommer inte längre ihåg allt som jag brukade veta, jag kommer ihåg alla stora grejer men inte längre de små. Är det så det blir när man går vidare, släpper taget och slutar tänka på dig flera timmar varje dag.

Jag kommer ihåg att allt antingen var fruktansvärt busenkelt med dig eller så var du så fruktansvärt svår, det fanns aldrig något mellanting. Ibland så funderar jag över om jag lät dig ta för mycket ifrån mitt liv, om jag borde försöka ha fler saker så att inte samma sak händer igen? Aja nu har det i alla fall gått över ett år sedan vi skildes åt och jag... tror att jag klarar mig, du och jag var väl inte menade för varandra utanför ridskolan. Idag har jag Brownie och hon gör allt som du inte gjorde och hon gör inte de du brukade göra. Men du kommer alltid att vara min Elli oavsett vad som händer i framtiden!

I väntan på maten

Väntar på asgod mat i form av revbenspjäll, potatis och pappas awesomiga sås. Jag ska spendera min lördagskväll i sängen med mina pringles chips, forever alone jag vet :D Ah i alla fall så ska jag se om jag kan slänga ihop något roligt inlägg då jag ändå bara sitter och kollar på tv-serier!

Fin ponny

Det blev dressyr i paddocken idag igen, gjorde mycket skänkelvikningar i både varven och focuserade på att hon skulle hålla formen utan att kasta ut bogarna när jag bytte varv. Det gick väldigt bra men hon var fortfarande tung i handen men jag tror det är för att hon inte riktigt orkar så hon måste ha de stödet just nu! Jag är överlag nöjd med passet så imorgon ska hon få gå ut en sväng i skogen (med musik på i mobilen så att det inte kommer några älgar).
Jag tvättade också Brownies haser som har varit alldeles kissiga och svansen tvättade jag med för den var kladdig och jätte skitig. Så himla skönt att ha spolspilta med varmvatten så att man kan göra sånna saker :)