Sådära

Nu går jag här med över till amaandisss.blogg.se detta kommer dock INTE vara någon hästblogg utan en blogg om min vardag. Denna bloggen kommer ligga kvar efter som att jag ändå kommer rida ibland men räkna inte med någon uppdatering här ;)

Byta blogg...

jag funderar på att byta blogg.. Eller ja, göra en till som är mer om mitt vanliga liv efter som att det är det som jag kommer leva mest nu när jag inte kommer ha någon egen häst. Känns grymt ovärt att gå uddetorp egentligen. Men det är ju LITE svårt att byta nu efter som att omvalsperioden är över sedan LÄNGE. Men jag vet inte vad jag ska göra längre??? Hur ska man kunna veta vad jag tycker om skolan när jag börjar tvåan? Tekniskt sett så ska jag ju gå Media men samtidigt så vet jag inte om jag pallar 3 år till som i nian..?
jag ska först och främst kolla upp ifall jag kan ha möjligheten att byta nu innan jag börjar fundera mer på detta!

Jaja jag gör kanske en till blogg, detta har och kommer alltid vara en hästblogg!

Varför kan inte jag ha en grym talang...?

Varför ska de vara så att vissa ska ha massor med talanger och jag inte en enda? :( Okej när jag var liten så var jag grym på att sjunga, men det växta jag ifrån. Jag har aldrig kunnat måla och jag är inte direkt någon stjärna i ridningen och jag kan absolut INTE agera. Jag är verkligen medelmåttig, varken bra eller jätte dålig på något. Inte kassa betyg men absolut inte bra, mitt i mellan helt enkelt. Sen så vet jag inte vad jag vill bli heller -.-
Jag skulle vilja se på en tv hur mitt liv ser ut om tio år... fast de är jag nog inte ensam om!

Idag har jag bara jobbat, jag blev väldigt trött i fötterna efter som att jag inte är van vi att stå och gå i så många timmar, de var dock värst de stunder man inte hade något att göra för om man gorde något så tänkte man inte på det. När jag kom hem vid halv fyra så däckade jag i sängen och sov i en och en halv timme ungefär, hehe. Jag vet inte hur jag ska orka rida idag????