?

Loggade in idag och såg att folk fortfarande kollar in på den, men jag kommer inte tillbaka. Varför, jo för att att jag inte känner för det. Jag känner inget, det är det som är grejen ;) så sluta hoppas på att jag kommer tillbaka, jag är färdig. Inte bara med bloggen utan med hästar också för tillfället. Självklart inte för alltid efter som att jag ska gå uddetorp nästa år, men för tillfället ;)

farväl för ett tag..

Jag kommer lägga ner bloggen ett tag. Inget speciellt har hänt eller så, jag bara orkar inte just nu. Jag lägger kanske in något tråkigt i mellan åt men ah, uppdateringen kommer vara så gott som obefintlig.

Ingen ridning

Nepp, inte idag heller.. Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag börjar ge upp, tror ja... :S jag har faktiskt ingen som helst aning... Jaja ska försöka ta mig i kragen och rida imorgon :)

Nu ska jag sitta och titta på Grey's hela natten för jag älskar det programet! Eller ja jag ser ju på gamla avsnitt (är inne på 2 säsongen nu) och då var den mycket bättre än vad den är nu :) Dock så är det ju bra nu också så klart ;)