Myspys

Sitter och kollar på avsnitt av pretty little liars första säsong och smyg ätit lite på min nutella.. Haha kunde inte låta bli! Aja imorgon så fortsätter springandet efter dagen vilo dag så springer bort kalorierna. Imorgon ska jag inte bara springa utan också jobba, lite lagom taggad sådär. Jag behöver jobba så man ska vara glad när det kommer ett tillfälle. Jag ska också rida samt ta hand om Ella då mamma åker och tävlar imorgon och pappa skulle iväg på något så då får man bli hundvakt. Jaja nog tjatat, godnatt på er!
 
Snygga Tyler Blackburn är faktiskt delvis Svensk, måste va därför han är så snygg!

Friiiiiiday

Åh ni ska bara veta hur otroligt skönt det är att sluta en timma tidigare på fredagar än vad jag gjorde förra året! Man är liksom inte helt död när man kommer hem längre.
 
Jag ska i alla fall dra till stallet om en stund och rida brownie, blir markarbete eller dressyr beroende lite på. Känner mig väl inte jätte taggad men det kommer nog så fort jag kommit iväg. Ikväll så blir det god mat och film istället för matfestivalen, som de flesta andra ska på. Annars så har jag fått en klockren matte lärare som säger saker som: "Talet är alltså inte lösbart, eller fuckat upp som ni säger på erat språk", "vad blir 32/5? kör de på mobilerna ni har ju dom ändå uppe"
Jag längtar tills imorgon när jag får min kladdkaka med nutella ♥

Brownie - dressyr

Idag fick det bli ett dressyrpass i ridhuset och jag fortsatte fokusera på att hon inte fik dra iväg i sin takt. Hon blev mjuk och fin när hon gått en stund men passet blev ganska kort då det var en lektion i stora när jag kom och sedan så skulle de plötsligt vara en ny lektion i lilla. Men även fast passet fick bli kort så fick jag en helt okej känsla, varken mer eller mindre.