What do you do when you have a life?

 
Gymnasiearbetet är offeciellt inlämnat! Känns som att en stor tyngd har lyft från mina axlar, äntligen. Jag tror att jag kommer få göra lite mer timmar och fixa till lite i rapporten men jag har i alla fall lämnat in första vändan. Nu kan jag plötsligt få ett liv igen känns det som, haha. Fast nu kommer ju nästa grej som är att spela in ett pilotavsnitt på ett nytt tv-program. Så sjukt mycket o göra fortfarande tyvärr men sånt är livet när man skjuter upp saker i oändlighet som jag har gjort det senaste halvåret.
 
Idag har jag i alla fall spenderat förmiddagen på sjukhuset. En läkare klämde på foten, beställde röntgen och skickade mig sedan vidare till ortopedservice. Om två veckor får jag iläggsulor och om typ en vecka ska jag på röntgen, full fart på sjukan. Äntligen kanske det kan hända något i alla fall så jag kan börja springa snart! 

We're a thousand miles from comfort

 
Gymnasiearbete, gymnasiearbete och gymnasiearbete, typ mitt liv just nu. Alla tankar går åt det och alla energi också för den delen. Men imorgon ska det i alla fall lämnas in och även fast jag kommer rätta upp och fortsätta driva amandasnyttiga ett tag till så känns det som att den värsta biten är över. Jag har en hel del kvar så ikväll får det bli en all nighter. Imorgon har jag också lite tid på morgonen innan jag åker till sjukhuset med min fot. I övrigt så får vi inte vårt bredband tillbaka på ytterligare ett par dagar efter den 1 april *suck* så jag sitter här och bara väntar på att det mobila ska ta slut igen. Tänk va livet vore lättare utan internet ibland.
 
I eftermiddag ska jag iväg till min syster och fira hennes födelsedag som var för ett tag sedan. Fika, presenter och promenad är inplanerat. Nu ska jag ta tag i livet tänkte jag. Är jag den enda som känner mig konstig när vi ställer om tiden? Jag är alltid super förvirrad och fattar aldrig vad klockan är under den dagen... Haha men men, ett steg närmare sommaren!