Brutalt gott

 
Denna lilla mugkaka är för tillfället min drog, s å  j ä k l a  g o d ! Det bästa med mugkakor över lag är att det går super snabbt  att göra och går att variera i oändlighet. Detta är i alla fall min nuvarande favorit:
 
Choklad-mugcake alá Amanda
 
1 äggvita
2 msk kokosmjöl
1,5-2 msk kokossocker
2 tsk kakao
1/2 banan
mjölk
 
1. Mosa bananen. 2. Blanda ihop alla ingredienser väl och stoppa in i micron i ca 1,5-2 minuter. Enjoy! (Obs, jag brukar inte mäta exakt hur mycket mjök jag tar men tänk att smeten ska va typ kladd-kake konsistens.)
 
Jordnöt-choklad-sås

1 msk jordnötsmör
2 msk mjölk
1 tsk kakao
 
Blanda ihop alla ingredienser i smeten tills den får en bra konsistens. Lägg till mer mjölk för ett rinnigare resultat.

Dålig bloggare

 
Hej på er! Ni är några trogna människor som klickar er in här varje dag trots att min uppdatering uteblir. Jag har just nu fruktansvärt mycket i skolan trots att jag går i trean och borde ha det chill. Alltså pluggar jag/oroar mig pga att jag inte pluggar dag ut och dag in. Förutom på kvällarna för då kollar jag på Fringe med mamma. Ni borde verkligen se den serien för det är sjukt obeskrivligt bra! Nog om det, nu ska jag byta om och ta bussen till skolan om en stund. Ha en bra dag! ♥

Tillbaka till verkligheten

 
Tänkte titta in här innan jag dyker ner i natukunskapens värld inför provet imorgon. Det blir mest bara plugg, plugg, plugg idag men jag ska även hinna med en löprunda, ringa ett viktigt samtal och göra lite andra småsaker. Just nu är livet ganska tråkigt men vädret är i alla fall fint och jag tänkte sätta mig ute på ballen och plugga i solen. Jag är så sjukt omotiverad till att plugga just nu så det blir inte mycket värre, det känns liksom så meningslöst. Längtar ut till arbetslivet, då jobbar man sina 8 timmar och sen är man klar. Fatta hur gött ändå, inga läxor eller stora inlämningar som ligger och släpar! Haha jaja, skulle ju plugga vidare va de ja... Nej okej nu måste jag sätta igång!