Skall vi dressyra?

hmm... Jag är så himla kluven i ifall jag ska prova och starta någon lokal LC-LB dressyr i augusti. Detta är mitt sista ponnyår, jag har en egen ponny så känner lite varför inte? Jag skulle dock inte förvänta mig någon direkt placering och världens framgång efter som att både jag och Brownie har nerverna på utsidan men jag tror att om jag bara håller nere förväntningarna så kan vi nog komma runt med godkänt resultat i alla fall. Det får väl bli hårdträning framöver så att galoppen blir stabilare och att hon överlag blir starkare. Får se om jag kan göra någon deal med A också så att jag kan få lite coaching... ;)
 
Jag red klubbdressyr på C-ponnyn Ellinor, 2:a i klubbmästare bland ridskolehästarna blev vi! (lol)

Skogstur

 
 
Hallå! Nu funkar äntligen internetet på min dator som vanligt igen, fick dra ur sladden till modemet och routern så funkade det äntligen ingen. 
 
Jag har varit i skolan som vanligt idag (förutom lite sovmorgon) och efter skolan drog jag ut till stallet och red ut i skogen med Emelie. Vi hade ganska bra fart idag med ganska mycket trav men även endel galopp på järnvägsbanken där hästarna blev sådär lagom taggade ;) Det är lite jobbigt att galoppera först så Emelie fick ha täten det mesta men trava först är inga problem längre vilket är otroligt skönt. Det går bra att galoppera när man är själv dock för då är hon inte lika pigg... Jaja, imorgon tror jag att hon kanske vilar och om inte så blir det någon kort runda i skogen. På lördag ska jag nämligen träna för min ridlärare och det ska bli så skönt att få lite feedback efter att ha ridit själv sedan december. Byta bett ska jag göra också för hon går inte alls bra på det jag har just nu, varierar jag så går det oftast bättre men jag har glömt av mig lite. Har jag tur så kanske jag kan få mamma att fota, om det inte skulle vara så att hon tränar vovvarna då.
 
Oj nu blev det långdraget! Inte riktigt meningen men det blir lite så ibland, haha. 

Crazy kids

Bilder på ekipage som jag inte känner, är du med på bilderna så får du gärna kopier men kom ihåg att länka till min blogg!