HAHAHAHA one tree hill är klockrent

Kollade precis på One tree hill säsong fyra avsnitt fem och det är den mest ikke troliga avsnittet hittils, jag menar okej när Lukas och Nathan blir vänner och bröder på riktigt men detta var ju bara overkligt. Peytons bror säger att han inte vill veta av henne men sedan så kommer han i alla fall till hennes undsättning när hon blir attackerad av ett psyko som låtsas vara henne. Hur overkligt är inte det på en skala? okej kanske inte så lätt för er att veta men tro mig jag har TVÅ halvbröder som inte vill veta av mig och jag skulle kunna ligga blödandes på gatan framför deras hus och de skulle bara gå förbi utan att titta på mig. Jag kanske låter desperat till uppmärksamhet när jag säger så men jag älskar sanningen och det är vad den är. Även fast sanningen inte alltid är så rolig så vet man i alla fall vart man har varandra. För att se det på den ljusa sidan så slipper jag köpa två julklappar och två födelsedags presenter extra ;)

Skålltorp och träningsvärk

Jag var uppe på Skålltorp igår och hälsade på allt folk. Det var annorlunda men samtidigt precis som vanligt! Jag och Paulina klippte i alla fall Triton och sen så red jag en lektion på Paztellis på kvällen. Jag älskar verkligen den ponnyn! Han ger en verkligen inget gratis utan låter en kämpa för det. Jag kan ju säga att jag har grym träningsvärk idag efter det där dressyr passet, speciellt i axlar och rumpa men de känns allt i magen också. Jag kom inte ihåg att det brukade vara så jobbigt att rida...?
Nu ska jag ut och springa två varv på elljus spåret och efter det så ska jag rida på hästen ovan (Nisse Paulinas ponny). Kvällen blir väl lika lugn som alla andra lördagar i mitt liv, kommer nog mest kolla på One tree hill och äta god mat.
Hoppas ni alla har en go lördag :)

Bloggtorka

jag har inte så mycket att säga just nu. Allt är precis som det var för en vecka sedan, inte bättre och inte sämre, liksom tiden går och jag följer med. Åh varför är jag sån här?! detta är inte jag!!!
Jaja nog om min självömkan, imorgon så ska vi till Läckö slott med historian och på eftermiddagen kvällen så blir det öppet hus på skolan. Jag kommer att fota en massa efter som att jag kommer ha kameran med mig till Läckö så följer den ju med mig resten av dagen också, mohaha!
Nikon D40 sigma 55-200 / Hösten är så underbart fin!