...

 
Energi-bollar ala Amanda:
 
10 dadlar
1 msk vatten
1 dl havregryn
1 skvätt kokos
1 msk jordnötsmör
 
kokos till rullning
 
Börja med att kärna ur dadlarna, skär dem sedan i lite mindre delar och lägg dem i en skål. Tillsätt vattnet och mixa med stavmixer. När du fått en slät smet tillsätter du havregrynen, kokosen och jordnötsmöret. Slutligen så formar du lagom stora bollar och rullar i kokos. Stoppa in dem i kylen en stund och sedan är de redo att ätas!
 
Som alltid med mina recept så kör jag lite på känsla och använder nästan aldrig några mått så prova er fram och känn efter hur mycket det ska va av varje. 
 

Jag har väl inte fått riktigt så mycket gjort som var planen idag, haha. Har fixat med adventsljusstaken inför imorgon, när vi får tända första ljuset, och bakat typ. Jag gick en sväng med hundarna också! Tappade bort mig som vanligt efter som att mitt lokalsinne suger, men efter 1,5 timme så hittade jag hem till slut :) Nu ligger jag i min säng och lyssnar på Erik och Elin som båda ligger på spotify topplistan. Hmm, undrar varför inte Kevin finns med där...? Det bevisar ännu en gång att folk bara röstar på honom för hans utseende.

30 november 2013

 
Jag är fortfarande sjuk men idag ska jag ändå få saker gjort, så de så. Jag har världens värsta huvudvärk som jag botar med alvedon så jag ska nog överleva. Mamma spenderar dagen som funktionär och när hon är borta så ska jag passa på att göra lite adventsmys här hemma. Jag hade tänkt fota vovvarna lite, gå promenader med dom, baka protein-bollar och även vinterfixa bloggen lite. Först och främst ska jag hoppa i duschen och fräsha upp mig!

"Barna Hedenhös uppfinner julen"

 
Imorgon börjar julkalendern! Jag älskar att kolla på julkalendern, det är en tradition som jag hänger kvar i även fast jag fyller 19 om bara ett par månader. Det är så perfekt att sätta på julkalendern medan man sitter och äter frukost. Jag hoppas att årets julkalender är bra, lite skeptisk är jag men vi får se helt enkelt och jag tror att jag kollar oavsett.