*

 
God morgon! Idag är jag hemma från skolan, hade så jäkla ont i huvudet när jag vaknade så vände iprincip bara på mig och somnade om. Efter två alvedon så känns det faktiskt lite bättre som tur är. I eftermiddag ska jag och mamma dra och kolla på tapeter till det nya huset, hoppas jag hittar något fint! Nu sitter jag i alla fall i sängen och kollar på Buffy, har precis ätit frukost i form av smoothie vilket är det mest lättätna just nu. Försöker verkligen tänka positivt på tandställningen eftersom att det blir mycket lättare då men det är väldigt svårt. Ska nog ta ett block och skriva ner allt som är bra, känns som jag behöver lite positiv energi just nu!

Carelessly i'm yours

Hann se halva arrow-avsnittet innan jag insåg att jag nästan somnade...
 
En trött Amanda stämplar ut för idag och ska snart sova. Har haft en kort skoldag med bland annat högläsning av Calle på filosofin. Efter skolan bar det av till falköping och tandläkaren. Nu är första tandställningen i och jag överlevde. Jag har ju alltid haft lite problem med tandläkare (hade fobi i flera år) så har troligtvis spänt mig omedvetet hela dagen och det är nog därför som jag är helt avdäckad nu... Jaja bara och borsta tänderna och hoppa i säng!

Godmorgon

 
Hej på er! Har precis ätit en super frukost bestående av gröt och jordnötsgojs toppat med banan och sharon. Provade Josefine's gröt och den var otroligt god. Sjukt mycket godare än den vanliga tråkiga havregrynsgröten! Strax ska jag åka till skolan, inte taggad på att gå ut i kyla till bussen.... Men det är bara att bita ihop och tagga inför lovet! bara 1,5 vecka kvar ju!