dumma hår :(

Jag tror att mitt hår har något emot mig. Jag gör allt som man ska göra för att få ett fint långt hår: tvättar det aldrig med schampo mer än två gånger i veckan, använder inpackning nästan varje gång, färgar det aldrig, plattar det aldrig, använde inte hårspray eller andra hårprodukter. VARFÖR VILL DET INTE VÄXA?!
Jag har alltid velat ha hår ner till midjan men dum som jag var så klippte jag av mitt hår till precis över axlarna när jag gick i trean, sedan dess så har inte inte blivit så långt igen :( Att ha löshår är ju inget för en hästbrud, jag har inte tid att ta i och ur samt sköta det liksom..
så här långt taaaack!

sur och stressad

Jag vet inte varför men jag är på jätte dåligt humör, har inte ätit mer än en macka kl 11 i förmiddags så antar att det är därför.. pappa kommer hem med en Karins lasange till mig snart så får överleva en stund till!
Jag borde just nu sitta och råplugga spanska inför imorgon då det varit lite mycket denna veckan för att jag ska ha kunnat lägga ner så myckt tid varje dag :( aja får väl vara glad om jag får ett E! Längtar till trean då jag slipper ha spanska!!! Grejen för spanska är att inget faller naturligt som i den andra ämnena, liksom följer man med på alla historia lektionerna så behöver man bara läsa pyttelite dagen innan för att få ett E, i spanskan så måste man ju läsa varje dag och det har man ju inte tid med!

Åh ne nu ska jag sitta här och sura tills min lasange kommer och börja plugga när jag har ätit! Hoppas ni har en bättre onsdagskväll än vad jag har!! ♥

Imorgon ska jag rida ut eller rida ute

Det har varit så himla fint väder under veckan och jag har knappt kunnat rida på grund av skolan så imorgon så ska jag antingen rida i paddocken eller så ska jag rida ut i skogen/heden! Jag vill nog helst rida ut så jag vill variera arbetet lite mer, det har blivit lite väl många dressyrpass i ridhuset det senaste. Nu när jag tänker efter så brukar det gå rätt bra att rida ut själv på henne så jag kanske gör det i alla fall om ingen annan kan följa med. Jag vill verkligen galoppera på heden :D


Rider ni ut ofta på era hästar?