Baby I love you

Arkivbild
 

Idag blev det ingen ridning då jag kom ut till stallet så sent och var tvungen att fixa lite med isisarna. Imorgon ska vi dock allt ta oss ett pass och på torsdag kommer mamma och tar kort. Fram över blir det nog mest uteritter då jag vill att vår sista tid tillsammans ska vara roliga och lättsamma. Ca 1 månad kvar som ett team sen skiljs vi åt men förhoppningsvis kan vi ses ibland ändå ♥

Leave this world behind you

 
Goddag mina fina läsare! Hoppas att allt är bra med er? Jag mår toppen och har faktiskt, efter fyra dagars vila, varit ute och sprungit på förmiddagen. Det var inte allt för jobbigt och nu har jag tänkt att jag ska fortsätta springa fem dagar i veckan tills jag skaffar gymkort i september. Let's get fit people! Nog om det. Igår kom min kära stora syster på besök och käkade middag med oss på kvällskvisten, det blev även fika och prommenad på det. Jag drack kaffe på kvällen vilket var ett mindre klokt val då jag verkligen inte kunde sova inatt, låg vaken till två tror jag och spelade candy crush. Bra jobbat Amanda, bra jobbat! Ha en bra dag nu allihopa för det tänker jag ha.
 
(OMG KOLLA PÅ TEEN WOLF NI KOMMER GRÅTA NÄR NI FÅR VETA VEM MÖRDAREN ÄR)

Unforgettable is back

 
Ja det är ju inte varje dag en serie blir "uncanceled", eller rättare sagt det händer aldrig. Denna serie blev det i alla fall vilket jag tycker är en himla tur då det är en väldigt bra criminalserie, inte lika typisk som alla andra criminalserier. Ni vet väl alla dom där NCIS, CSI osv? Dom är exakt likadana fast med olika skådisar i olika städer men denna är helt annorlunda. Ni borde verkligen se den!