Min ponny tror att hon är 5 och inte 22

Jag kände mest igen Brownie i alla gångarter med den nya sadeln som jag kommer köpa. Den var i minsta laget i sitsen men den funkar och jag blir ju inte direkt fetare så. Ja Brownie betede sig som en femåring idag, ena långsidan blev plötsligt jätte farlig och den kunde man ju inte gå mer än fem meter nära! Haha mamma kom efter en stunds traglande (envis ponny) och då ledde hon förbi oss några gånger och sedan så var det inte så läskigt längre. Ibland så undrar jag vad som händer i hennes huvud? Men söt är hon i alla fall :D

Ska se ifall någon kan komma med och ta lite bilder någon dag i nästa vecka :)

Shopping

Idag köpte jag äntligen ljus gula jeans på Gina!! Har inte velat göra det tidigare då jag tycker jag har för feta ben för det men nu var dom så billiga så sket i det. Jag köpte också ett par svarta jeans (H&M), ett par jeans shorts (Gina) och ett gummi pelham (hööks). Nu ska jag bara dra upp till skara ridsport Hästsport i helgen och köpa deltor, fanns bara bruna på hööks, och så ska jag testa att rida ut! Hoppas på att detta ska funkar för jag orkar inte hålla på med massa dragkamp varje gång.

Hööks

Idag har hööks öppnat i skövde och självklart så ska jag och Paulina åka dit och kolla in den i eftermiddag! Jag är i behov av nya tyglar (Brownie lyckades göra sönder ett par..) så nu har jag också en ursäkt att åka dit ;)