Just another monday

 
 
Det är måndag igen, regnet öser ner och vädret är grått, trist och typiskt Sverige. Oj nu lät jag jäkla bitter! Man lever så varför klaga egentligen... Ska se om jag kanske kan baka lite idag, funderar starkt på att göra Josefines favvokaka med svarta bönor! I övrigt så tänkte jag träna lite mage och rygg, lugnt och stilla eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Ska även försöka göra upp en träningsplanering inför sommaren för att verkligen komma igång. Struktur är vad som funkar för mig, har jag ingen plan så blir jag verkligen otroligt lat. Annars så blir dagen lika lugn som alla andra. 
 

When it was good

Arkiv från förra året, va tiden går...
 
Ligger här i soffan och latar mig. Funderar på att plocka upp boken på bordet men samtidigt vill jag inte att den ska ta slut. Ständiga dilemmat med bra böcker, man vill aldrig att de ska ta slut. Det regnar inte här hemma i alla fall, bara lite mulet och kallt. Antar att jag inte är den enda som undrar vart sommarvärmen tagit vägen? Samtidigt så mår jag fortfarande inte riktigt bra så det är väl kanske lika bra egentligen. Skulle vara underbart att bli frisk, kunna dra till en härlig strand någonstans och sola. Tydligen så har moder natur andra planer.
 
Livet är rätt tråkigt just nu, det händer inte så mycket och jag är ju fortfarande arbetslös. Har mitt lilla husvaktar-jobb men det är ju egentligen bara för att kunna ha något att göra om dagarna. I nästa vecka blir det lite action i alla fall, vi ska nämligen upp till Stockholm och hälsa på lite släktingar. Vi fick ju för ett par år sedan reda på att min mamma har en till halvsyster och en halvbror som vi bara hade en vag aning om eventuellt kunde existera. Det var i samma veva som morfar dog så vi träffade dem då men därefter har det inte blivit något mer. Under sommrarna brukar de i alla fall samlas med alla kusiner under ett par dagar och nu var även vi inbjudna. Hoppas på att det blir trevligt och inte allt för obekvämt. Har verkligen ingen erfarenhet alls av släktingsammankomster (senast jag träffade min kusin J så pratade han och mamma i ca 5 minuter innan han fick förklara för mig vem han var...) men det kommer säkert blir kul.
 
Nej nu tar jag nog och plockar fram den där boken trots allt. Undrar om Minoo och de andra lyckas stoppa apokolypsen...
 

Life without internet

 
Hellu! Äntligen har jag tillgång till internet igen! Under ett par dagar har jag varit husvakt på Skålltorp och det åskade en massa så internet ville inte funka. Annars har jag haft det bra, läst Nyckeln (sista delen i Cirkeln triliogin) och nu har jag inte mycket kvar av den. Sjukt bra bok, en av de bästa på länge. Som sagt så är jag i alla fall nyduschad, har druckit en efterlängtad kopp kaffe och tittar på Madagaskar 2. Borta bra men hemma bäst.